-        Brunnby lantbrukardagar är en av årets viktigaste händelser för LRF Mälardalen, säger LRF Mälardalens regionchef Carl Aschan.

-        Vi är sedan flera år en av huvudarrangörerna tillsammans med HS Konsult. För oss är lantbrukardagarna ett viktigt tillfälle att under lättsamma former träffa nya och gamla medlemmar för att diskutera och lyssna in vilka frågor som är viktiga. I år växlar vi upp vårt deltagande på mässan med förtroendevalda också från LRF Sörmland, Örebro och Dalarna.

 -        Vi på LRF Konsult deltar på Brunnby Lantbrukardagar för att det är den självklara träffpunkten för lantbruket i Mellansverige och där träffar vi både många besökare och utställare, berättar Maria Hiller, kontorschef på LRF Konsult i Västerås.

-        Det uppstår alltid bra diskussioner om nyheter och olika händelser på marknaden. Många besökare kommer till oss med funderingar de har och för att få tips och råd för att kunna ta bra beslut i sitt företagande. I montern visar vi ett axplock från alla våra tjänster, från ekonomi och skatter till intrångsfrågor och affärsrådgivning. Dessutom visas många av de fastigheter LRF Konsult förmedlar och funderingar kring kommande generationsskiften dryftas.

-        En glädjande nyhet är att vi i år står tillsammans med både Mellanskog och LRF, som båda är viktiga samarbetspartners till LRF Konsult. Vi ser det som en styrka att kunna visa upp oss gemensamt och hoppas att det ger en bild av det breda utbud och den nytta vi kan erbjuda våra kunder och medlemmar, säger maria Hiller.

Niklas Fogdestam, virkesområdeschef i Västmanland på Mellanskog, berättar att årets lantbrukardagar kommer att bli extra intressanta då jord, skog och fastighet möts under samma tak i den gemensamma montern.

-        Då många av våra skogsägare också är jordbrukare och egenföretagare så ser vi en stor styrka i att dela monter tillsammans med LRF Konsult och LRF, säger Niklas Fogdestam.

Vi bjuder på kaffe, mjölk och bullar i vårt gemensamma tält mitt emot scenen, monter nummer 56-58.

Varmt välkomna! Vi ses!

Läs mer om Brunnby Lantbrukardagar här