Det övergripande temat är i år precisionsodling och man kan bland annat se drönare, sprutor och gödningsspridare i ett precisionsodlingscentrum. Det blir också en mässa i mässan med fokus på maskiner och redskap för småskalig förädling av olika slag.

LRF Mälardalen satsar på viltförvaltning och har bjudit in Panthera vildsvinsfällor som kommer att visa upp sitt koncept Multitrap, en vildsvinsfälla som kombinerar fällfångst av flera vildsvin med utfodring. Panthera håller också seminarier under rubriken ”Hur fungerar fällfångst som en möjlighet att lokalt begränsa antalet vildsvin?” bägge dagarna på mässan.

Eftersom det är valår arrangeras i år även en politikerdebatt på stora scenen den 4 juli. Dit kommer regerings- och oppositionspartier för att svara på frågor om deras inställning till de gröna näringarna. Passa på att ställa dina frågor!

Förutom utställartälten med extra bra mässerbjudanden, demonstrationsodlingar och maskinvisningar ute i fält, finns ett seminarietält med ett fullspäckat seminarieprogram, läs det här.

Det finns alltså många anledningar att styra stegen mot Västerås och Brunnby gård onsdag 4 och torsdag 5 juli! Biljetterna kostar 120 kr och gäller för båda dagarna, parkeringen är gratis. Förköp din biljett här så går insläppet snabbare!

Se hela programmet här

All info på www.brunnbylantbrukardagar.se

Vi ses!