Kampanjen kallas ”Kraften i tillsammans” och pågår fram till 30 november. Budskapet är att vi är alla LRF och vi alla blir starkare om vi blir fler. Målet med kampanjen är att vi förtroendevalda och alla medlemmar ska engagera oss och tipsa om och värva nya medlemmar.

Vad menas med ”Kraften i tillsammans”?
Sommaren som gått har på många sätt varit tuff och orsakat många problem, som kan komma att finnas med oss under lång tid framöver. Men sommaren har också visat hur starka vi är, vilken kraft det finns i LRF och att vi tillsammans har hög trovärdighet hos såväl konsumenter som politiker och media. Det har vi nytta av när vi driver våra frågor. Vi har också en stark gemenskap, en trygghet och solidaritet, vi ställer upp för varandra! Tänk då vad vi skulle kunna åstadkomma tillsammans om vi var ännu fler!

Hur gör man om man vet någon som kanske vill bli medlem?
Det är enkelt! Skicka ett SMS till 0730-12 14 09 och lämna namn och telefonnummer till den du tror kan vara intresserad. Man kan också göra det på www.lrf.se/tipsa Då ringer LRF:s Medlemsservice upp den du tipsat om och berättar om medlemskapet och frågar om hen vill bli medlem.

Om du själv rekryterar en medlem under kampanjen får du ett presentkort värt 150 kr på Clas Ohlson som tack för ditt engagemang. Fyll i medlemsansökan, vem som värvat och ange referensnummer 81225 på www.lrf.se/blimedlemnu så skickas presentkortet till dig när den nya medlemmen betalt.

Tillsammans är vi starka!

Frågor?
Kontakta Åsa Wärlinder, asa.warlinder@lrf.se, 0171-41 76 44