Du får information om vad en företagsanalys är, hur den går till och hur den kan hjälpa dig att utveckla din verksamhet. Vi berättar även om erbjudandet kring kompetensutveckling som du som livsmedelsproducent har möjlighet att ta del av i projektet Mer mat – fler jobb.

Deltar gör

  • Linda Sundström, projektledare Företagsanalys i projeketet Mer mat – fler jobb, som kommer att berätta övergripande om projektet och varför du som företagare bör satsa på att göra en företagsanalys
  • Viktor Ånöstam, affärsrådgivare på Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult), som kommer att berätta om hur själva företagsanalysen går till
  • Anna Kälvebrand, som driver Ostmakeriet på Rindö, kommer att dela med sig av sina erfarenheter kring varför hon valde att göra företagsanalysen och vad den har betytt för henne och hennes verksamhet.

Under träffen kommer du även få ta del av ett konkret verktyg som du kan ha direkt nytta av i din verksamhet.

När? Tisdag 15 december kl. 11 – 12.15
(Mötet är öppet från kl. 10.45 för den som vill testa tekniken)
Var? Digitalt via mötesplatsen Zoom

Anmälan senast 14 december via denna länk: Till anmälan
Vid anmälan får du information och en länk mötet.

Frågor? Kontakta Anna Lindgren, anna.lindgren@lrf.se, 076-696 68 25

Varmt välkommen!

”Det bästa med analysen var att jag fick svart på vitt att det fanns utrymme att anställa och hjälp att få fram en konkret handlingsplan. Analysen har också hjälpt mig att skapa förutsättningar för att bygga ett mer hållbart och lönsamt företag. Det var oerhört nyttigt att få en utomstående person som såg över verksamheten med nya ögon.”
Anna Kälvebrand, Ostmakeriet på Rindö

Projektet Mer mat – fler jobb är ett samarbete mellan LRF, Livsmedelsföretagen, Krinova och Arbetsförmedlingen och finansieras av Europeiska Socialfonden (ESF).