”Årets Hållbara Julbord” är en del av LRF-projektet Mer Nära Mat som vänder sig till utvalda restauranger, som anordnar traditionella julbord och som ser det som en utmaning att medverka och på sitt sätt utveckla julmatstraditionerna i länet.

En jury bestående av Hushållningssällskapets nya matkommunikatör, Pelle Johansson och vår egna marknadskommunikatör Daniel Strandlund, med bakgrund i gastronomi och Jenny Bucht, samordnare för den regionala livsmedelsstrategin Nära Mat utser ”Årets Hållbara Julbord 2017”. Vinnaren presenteras den 18 december.

Dessa tävlar om att ta hem titeln:

Sikfors Konferens & Fritidsby
Jössgården
Stormyrbergets Lantgård
Hulkoffgården 
Kaptensgården 
Jokkfall Turism & Konferens
Hotel Åkerlund 
Helmers i Alvik 
Kafé Fägnan 

Läs mer här

Läs mer om EU:s fond