- Du som är LRF-medlem och under 36 år är välkommen på LRF Ungdomens aktiviteter.  Har du själv passerat åldersträcket men har ungdomar hemma som ännu inte är medlemmar? Passa på att skriv in dem som medlemmar och tipsa om höstens program, uppmanar Charlotta Rydberg regionansvarig för LRF Ungdomen.

Det här är på gång

Onsdagen den 25 oktober 2017 gick startskottet för seminarieserien om med en utbildning i affärsmannaskapets grunder på Vreta kluster utanför Linköping. Kommande träffar handlar om framtidssatsningar, vad man ska förbereda inför ett besök på banken, hur man hanterar prisrisker i sitt företag och hur man kan styra sitt företag digitalt. Träffarna är fristående och du anmäler dig till de teman som du är intresserad av.

Kör du exempelvis snö på vintern? Notera den 14 november, för då erbjuder LRF Ungdomen en kurs i Arbete på väg nivå 1 och 2. Mer info och anmälan.

LRF Ungdomen bjuder också in till årsmöte den 23 november på Trojenborgs gård, Mantorp, dit alla medlemmar är välkomna. Det är ett tillfälle att ge önskemål på aktiviteter, berätta vilka frågor som är viktiga att påverka eller helt enkelt träffa andra och höra vad det snackas om. Mer info och anmälan.

Inbjudningarna till respektive aktivitet är länkade i texten.

Till medlemsansökan