Hallå där..

Kan du berätta lite kort om dig själv?
- Jag bor med fru och två tonårsdöttrar i Motala med Vättern, skogsbygden och fälten utanför husknuten där jag gärna springer, cyklar och åker skidor. För ett år sedan blev vi med hund, en Jack Russel som heter Ralph.

Vilken är din bakgrund?
- Jag kommer närmast från egen verksamhet som kommunikations- och varumärkesspecialist med företaget Addera Kommunikation AB. Tidigare har jag arbetat med kommunikation i privat, statlig och kommunal regi men har också jobbat som journalist.

Vad ser du mest fram emot på LRF?
-  Att få stärka varumärket kring den gröna näringen och arbetet med en hållbar framtid. Vi ser att efterfrågan i samhället ökar samtidigt som det finns ett stort kunnande och en enorm drivkraft i LRFs medlemsled. Här kan vi kommunikatörer bli en viktig brygga.

Vad ska du göra på LRF?
- Jag vill utveckla arbetet med sociala kanaler och digitala plattformar. Där kan vi använda rörlig media som blir allt viktigare för att nå ut med olika budskap. Samtidigt får vi inte tappa traditionell medlemskontakt eller opinionsbildning via press, radio och TV. Jag tycker det här ska bli jättespännande och roligt.

Vad gör du en ledig dag?
- Sköter hus och trädgård, umgås med frun och tonårsdöttrarna. Det är mycket i skolan och en hel del fotboll och innebandy. Försöker även få egen träningstid. Sedan har vi en liten skogsgård i Dalarna dit vi gärna åker när vi har möjlighet. Eller så blir det en sväng till Jönköping där mina äldre barn bor.

Carl nås på 013-480 10 02 eller carl.selling@lrf.se