Blommor i kyrkan, brudbukett och bordsdekorationer, ja aldrig kan man väl få för mycket av blomsterdekorationer på ett bröllop. På ett kungligt bröllop finns det dessutom lite extra utrymme för blommor längs med kortegevägen, på borggården och på broarna. Allt kommer förstås vara väldigt vackert och noga utvalt och arrangerat.

En glädjande nyhet för Sigill Kvalitetssystem och hela LRF-koncernen är att prins Carl-Philip och Sofia tagit ett stor miljöansvar genom att välja blommor från en klimatcertifierad svensk odling, Tiits Trädgård i Tungelsta.

- Carl-Philip och Sofia kan känna sig trygga med att ha valt blommor från en förstklassig tredjepartscertifierad Sigillodlare, Tiits Trädgård, som tagit ett stor miljö- och klimatansvar, säger Britt Rahm, vd på Sigill Kvalitetssystem AB.

Klimatcertifiering
Tiits Trädgårds blomsterodling, medlem i LRF, är klimatcertifierad och märkt med Svenskt Sigill vilket innebär att de uppfyller specifika krav som minskar odlingens klimatpåverkan. I blomsterodling handlar det framförallt om energieffektivisering, som till exempel att hela tiden minska sin användning av fossil energi.