Nominera idag!

Här kan du nominera någon till priset >>

Nu har nomineringarna till 2017 års Ung Växtkraft dragit igång. Med priset Ung Växtkraft på 50 000 kronor vill LRF Ungdomen och Länsförsäkringar stötta och lyfta duktiga och drivna entreprenörer. Vem som helst kan nominera en ung person som aktivt utvecklar landsbygden genom sitt företagande.

Företagaren ska  vara medlem i LRF och yngre än 36 år och företaget ska kännetecknas av entreprenörskap, utveckling och nyskapande. Nomineringar kan göras fram till den 15 januari 2017.

– Med Ung Växtkraft vill vi lyfta duktiga unga företagare för att visa på framtidstro och skapa attraktionskraft för det gröna näringslivet. Det finns så otroligt många unga och drivna företagare runt om i landet och jag hoppas att du tar chansen att nominera en eller flera av dessa, uppmanar Sara Helgstrand, ledamot i  LRF Ungdomens riksstyrelse och medlem i juryn.

Priset på 50 000 kronor kan användas till vidareutveckling av företaget, till exempel för en studieresa eller annan kompetensutveckling. Priset delas ut av Länsförsäkringar under LRF Ungdomens riksstämma på Sånga-Säby den 8-9 mars 2017.