Från och med i dag kan du mycket enklare läsa Land, Land Lantbruk och Land Skogsbruk. Högst upp på varje sajt finns en flik till de tre sajterna så att du enkelt kan navigera mellan dem. Bland materialet finns en rad medlemsspecifika delar. En av dessa heter Svepet, och ger dig de mest relevanta branschnyheterna inom det gröna näringslivet. Tjänsten finns både som mejlutskick och på webben, och är endast tillgänglig för LRFs medlemmar. Det enda du behöver göra som LRF-medlem är att skapa ett konto.    

LÄS MER: Så loggar du in

Mona Nordberg Holmsten, chef för avdelningen Medlem och Organisation på LRF, ser detta som en naturlig utveckling.

– Det handlar om att många av LRFs medlemmar, precis som andra mediekonsumenter, vill ta del av nyheter i digitala kanaler. Nu kan vi erbjuda unika nyheter på daglig basis till den som är medlem i LRF. Som medlem kan du läsa allt på nätet, fram till nu har vi inte velat publicera allt digitalt eftersom det ska finnas en exklusivitet för den som är medlem.

De LRF-märkta artiklarna har endast LRF-medlemmar tillgång till. Plus-märkta artiklar har både LRF-medlemmar och prenumeranter tillgång till. Övrigt material har alla tillgång till.

LÄS MER: Så funkar premiumjournalistiken