Hur har filmerna mottagits?
- Vi är faktiskt helt överväldigade av det mottagandet filmerna fått, inte bara i samband ned premiären för ett år sedan utan löpande under året.

Har andra barn hört av sig?
- Ja, vi har en hel hög med beundrarbrev till Bondens barn som väntar på att bli besvarade, och det barnen skriver är verkligen rörande. De beskriver Harry, Wilma, Adam och Melker som sina idoler, de konstaterar att de också vill bo på landet och så skickar de en massa kloka frågor, om allt från praktiska frågor om hur man tränar en ko till mer personliga frågor. En flicka från Stockholm skrev tex till Harry: ”jag bor i stan och har ett lantstele på landet, har du som bor på landet ett stele i stan?”

Vad säger lärarna?
- De är också väldigt positiva. En skrev: Nu blev det lätt att vara lärare. Äntligen en riktig film om hur stora delar av svenskt lantbruk ser ut.

Filmerna sändes första gången i januari 2018. Vad har hänt under året?
- Eftersom responsen blev så bra har vi besökt alla barnen igen och har fyllt på med fler filmer. Vi besökte Harry under lammsäsongen, Melker visade oss alla momenten under vårbruket, vi var med Wilma när hon hade hela klassen hemma på studiebesök och dessutom hängde vi på när Adam och hans bror Erik praktiserade hos glassbonden Per. Även dessa filmer har fått ett varmt mottagande och vi får hela tiden kommentarer om att man vill ha fler filmer. Men hur det blir under kommande år vi ännu inte bestämt.

Då håller vi tummarna för att det blir fler filmer. Men Anna, var hittar man de nya filmerna?
- Du hittar dem på Bonden i skolans youtubekanal. Här  är spellistan med alla filmerna.