Deltagarna i utbildningen som skräddarsytts av Handelshögskolan Executive Education på uppdrag av LRF får betyget 9 av 10 av de deltagare som nu diplomerats.

Så här säger några av deltagarna:
”Inspiratörer och föreläsare i världsklass och en struktur som kommer föra oss långt.”
”Landat hemma efter tre dagar som jag nog får klassificera som bland de mest givande för mig på mycket, mycket länge.”
”Helt rätt initiativ av LRF.”

Tillsammans med Gröna Arbetsgivare, Lantmännen och Länsförsäkringar ger nu LRF 24 företagare chansen att skaffa sig spetskunskap inom företagande.

WAPNÖS VD: Jag har fått bitar som jag direkt har kunnat sätta in i verksamheten

PROGRAMANSVARIGA: Aldrig fel att investera i kunskap

Står du eller någon du känner inför en investering, är på väg att ta över ett företag eller vill utveckla sitt ledarskap? Då kan denna utbildning göra skillnad. Tillgången till kapital är god men långivare och investerare ställer höga krav på den som söker finansiering.

Programmet rustar företagaren som söker finansiering för att utveckla sin verksamhet.

Det blir allt viktigare att förstå och bemästra affärsutveckling, ekonomisk styrning och ledarskap. Därför gör LRF den här satsningen.

Läs mer om programmet och ansök senast 14 juni. 

- Det känns mycket bra att LRF kan erbjuda sina medlemmar kompetensutveckling på hög nivå som bidrar till företagens utveckling och att såväl LRFs strategiska mål som målen i livsmedelsstrategin kan nås, säger Susanne Lundgren, LRF, som är ansvarig för programmet.

För fler frågor: Kontakta Susanne Lundgren, 08-787 51 34

Fakta om programmet

Kraftigt rabatterat pris för dig som är LRF företagarmedlem. 58 000 kr för LRF medlemmar (78 000 för icke-medlem) resor, kost och logi tillkommer.
Utbildningen är 12 dagar, fördelat på fyra tillfällen och är förlagd till LRF:s konferensanläggning Sånga-Säby, Stockholm.
Sista ansökningsdag 14 juni.