Lagstiftningen kräver utbildning av livsmedelshygien och att HACCP regelbundet uppdateras, därför håller Svensk Lantmat tillsammans med LRF Skåne och Studieförbundet Vuxenskolan en kursdag med Per Nilsson.

Ta gärna med egna frågor!

 

Kursprogram

* Livsmedelshygien och uppdatering av HACCP

* Utomhusmatlagning

* Kan man kombinera olika verksamheter?

* Praktiska lösningar

* Lagkrav eller onödigt krångel

* Dricksvatten – faroanalys

 

Datum: Tisdagen den 22/10 

Plats: LRF Skånes hus, Friluftsvägen 2 i Höör

 

Anmälan: Sänd namn, företag, adress, mail, telefon till lantmat@gmail.com – senast 14 dagar innan kursdag. Bindande anmälan. Kom ihåg att ange ev. matavvikelser.

(Deltagarantal minst 6 pers. för genomförande).

 

Kostnad: 1995 kronor (Medlemmar i Svenskt Lantmat betalar bara 495 kronor)

Vi går ut och äter en ”Dagens”, betalas av var och en.

Deltagarna får diplom efter genomförd kurs.

 

Kursledare Per Nilsson jobbar med utbildningar och hjälper företagare med många olika frågor. Hans specialområden är lagstiftning, livsmedelssäkerhet, HACCP, mikrobiologi, företagsekonomi och kommunikation. Två saker är viktiga: det ska vara enkelt och krav ska bygga på fakta.

Arr. Svenskt Lantmat i samarbete med LRF Skåne och Studieförbundet Vuxenskolan.