Corona-pandemin ställde till det. Elmia Matbruk, som många hade sett fram emot, ställdes in. Men LRF valde att flytta arrangemanget till digitala plattformar. Under onsdag förmiddag den 20 oktober är du välkommen till ett webbinarium klockan 8.30-12.00.

Här möter hela LRF:s expertkompetens inom livsmedelsområdet upp under temat ”smak och hållbarhet” för att inspirera fler att ta klivet in som producenter av livsmedel men också för att ge nycklarna till att lyckas med marknadsföring och försäljning.

Anna Kaijser från LRF Lokal mat och dryck lyfter den lokala förädlingen i Sverige som blir en motor i företagandet på landsbygden. Anna lkommer ta upp aktuella frågor, bland annat gårdsförsäljning av alkoholhaltiga drycker och den svenska honungsimporten.

Elin Windfäll från LRF Trädgård berättar varför vi ska välja svenska produkter i säsong medan Ann-Kristin Sundin, LRF Mjölk, delar med sig av sina kunskaper kring den svenska mjölkens hälsofördelar under rubriken "Världen behöver mer hållbar mat och mjölk".

Isabelle Moretti och Kajsa Asp från LRF Kött spinner också på Hållbar och hälsosam mat. De ska besvara frågan vad det egentligen är. Webbinariet inramas av forskaren Per Frankelius och hållbarhetsambassadören Peter Borring. 

Läs mer om arrangemanget.

Anmäl dig till arrangemanget