Dagen riktar sig till dig som jobbar inom restaurang, handel, offentliga kök, politik eller har intresse för frågorna.

Plats: Stadshotellet i Västervik
Tid: Tisdag den 8 mars kl 10.00 – 16.00
Fika med influenser från Västervik serveras från 9.30.

Program:
• Harald Hjalmarsson, västerviksprofil som både är involverad inom restaurangnäring och politiken,
kommer att vara vår ciceron under dagen.
• Kalmar län som första region i Sverige har tagit fram en livsmedelsstrategi som presenterades i september.
Vad har hänt sen dess och vad kan den ha för betydelse?
Carolina Gunnarsson Regionförbundet Kalmar
• Svenska mervärdena vid offentliga upphandlingar och för export.
Axel Hansson LRF
• Svensk djurhållning, är den verkligen bäst i världen och vad innebär det?
Margareta Åberg LRF Kött
• Mjölk från svenska kossor, kan det vara skillnad på mjölk och mjölk?
Hans Andersson LRF Mjölk
• Arla Foods ger information om vilka av deras produkter som har svenskt ursprung.
• Lantmännen informerar om hur den svenska spannmålsproduktionen ser ut.

Dagen är ett samarrangemang mellan LRF Sydost och Studieförbundet Vuxenskolan.

Anmälan snarast till kalmarlan@sv.se eller tel 0771 – 20 20 70.
Kom ihåg att anmäla specialkost, faktureringsadress, mobilnummer och mailadress
Kostnad 300 kr ex moms, faktureras efter genomfört arrangemang.