LRF Samköp arrangerar tillsammans med regionen medlemskvällar för LRFs medlemmar hos leverantörer som Samköp har rabattavtal med. I dagsläget har vi fem koncept tillsammans med våra leverantörer.

Vi behöver nu förstärka vårt eventteam med ytterligare en eventsamordnare. Tjänsten är på 20% och ditt distrikt är södra Sverige. Du kommer inte att anställas av LRF Samköp utan fakturerera dina kostnader och din tid vilket innebär att du behöver ha någon form av företag.

Arbetet som eventsamordnare innebär att boka event, sköta den administrativa samordningen av eventet och att fysiskt delta under kvällen. Arbetet är socialt och innebär att du har mycket kontakt med såväl LRF-medlemmar som leverantörer.
Vi vill att du har någon anknytning till LRF och står för LRFs värden. Du gillar att ha ordning och reda samtidigt som du är handlingskraftig och ser möjligheter istället för problem.

Välkommen med din ansökan till Sanna Blomberg, v VD LRF Samköp, sanna.blomberg@lrfsamkop.se
Har du frågor om tjänsten kontakta Karin Hugosson, Projektledare Medlemskommunikation och Event, karin.hugosson@lrfsamkop.se 073-360 33 07