Tid: Tisdagen den 31 januari 2017, kl 19.00-20.00
Jan Eksvärd, senior expert inom hållbarutveckling och Åsa Odell vice ordförande i LRF ger fakta om kött och växthusgaser.

Hur mycket svarar köttproduktionen för egentligen? Vad är skillnaden mellan metan och koldioxid? Vad händer med konsumtion och produktion av kött? Hur jobbar LRF med frågan. Detta är ett urval av frågor som tas upp under mötet.

Vi kommer ha en fråge- och diskussionsstund där ni har möjlighet att ställa egna frågor på temat kött & klimat.
Anmälan görs via länken senast den 29 januari: http://www.sv.se/avdelningar/sv-varmland/kurser/anmalan-webbinarie-for-lrfs-medlemmar-kott-och-klimat-med-hilda-runsten-och-jan-eksvard--50475/

Så här fungerar det:
♣ Du anmäler dig på länken tom söndagen den 29 januari
♣ Du får en länk till det digitala rummet mailad till dig måndagen den 30 januari
♣ Detta mail innehåller den information du behöver för att kunna ta del av mötet
♣ OBS! Fungerar också på surfplatta eller smartphone (app ”Adobe Connect mobile” behövs)

Vid frågor ring 08-787 51 33
Väl mött den 31 januari kl 19.00-20-00