Tid: 27 april kl 12.00–17.00
Vi börjar med lunch, som ingår i konferensen.
Plats: Valjeviken konferens, Sölvesborg 

Program

Malin Engdahl,regionchef på LRF sydost
inleder eftermiddagen och ger sin syn på förväntningarna med en regional strategi för näringen i länet.

Jan Eksvärd, Senior expert LRF,
talar om Hållbar produktion och konsumtion , och hur allt sätts in i ett globalt och nationellt sammanhang där även Agenda 2030 och våra miljömål kommer in.

Per Bengtsson, Kreativ ledare och Restauratur på PM & Vänner Växjö som har En Stjärna i Guide Michelin, Inspiration om hur man kan arbeta med det närproducerade och hållbar konsumtion inom restaurangvärlden.

Fika1430-1500

Paneldebatt:
COOP Karlshamn, Matakademien Blekinge, Orranäs Gårdsmejeri

Gruppdiskussioner / SWOT-analys

Avslut

Se inbjudan/program 

Anmälan
Det finns ett begränsat antal platser, så försäkra dig om en plats redan nu (anmälan stänger 25 april kl. 12.00).
Anmälan via Länsstyrelsens hemsida.