Projektledare Viltstammar i balans 2.0 sökes

Nu söker vi en projektledare - Viltstammar i balans 2.0

Sydost Vi söker dig som vill vara med och öka kunskapen på alla nivåer kring skog och vilt i samverkan. Ett arbete för dig som vill jobba som projektledare i en modern medlemsorganisation, har erfarenhet av arbete med vilt- och skogsfrågor samt kunskap om Sveriges viltförvaltningsmodell.

 

 

Skog- och viltfrågan är komplex och kräver samverkan mellan ledamöter i älgförvaltningsgrupper, älgskötselområden, markägare och jägare. Viltstammar i balans 2.0 syftar till att öka kunskapen hos de inblandade om regelverk och tillämpning. Som projektledare har du en viktig roll i detta. 

Projektet ska spinna en stark röd tråd från nationella riktlinjer till operativt lokalt arbete. Framtaget utbildningsmaterial och filmer ska kunna användas i större delen av landet även efter projektets slut. 

Lämplig bakgrund:

  • Arbetslivserfarenhet och god kunskap om skog- och viltfrågor.
  • Kunskap om Sveriges viltförvaltningsmodell.
  • Erfarenhet av att samverka med andra organisationer.
  • Erfarenhet av projekt och projektledning.

Vi söker:

  • Dig som ser samverkan och kunskap som nycklar för en hållbar viltförvaltningsmodell.
  • Dig som är lyhörd för människors synpunkter, åsikter och behov.
  • Dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är strukturerad samt har hög leveransförmåga
  • Dig som är en trygg och självständig person med god förmåga att entusiasmera andra och leda mot mål.

Vi kan erbjuda dig ett utvecklande och spännande arbete där du har en nyckelroll för att utveckla kunskap och samverkan kring skog- och vilt i Småland och Blekinge.

Anställningen är tidsbegränsad från september 2017 – december 2019, 75 % under 2017 och 2018 och 50 % under 2019. Placering på något av LRF:s regionkontor i Växjö, Kalmar eller Jönköping.

Vill du veta mer? Läs mer om tjänsten här.

Varmt välkommen med din ansökan, senast den 15/6.  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef, LRF Sydost, Malin Engdahl 0480-49 64 01.