Intresset för grundförbättrande åtgärder som dessa hör ihop med lönsamheten i växtodlingen men samtidigt är många markägare osäkra på vilka regler som gäller för underhåll av öppna diken. Många av landets cirka 50 000 dikningsföretag har inte längre fungerande styrelser eller en aktuell kostnadsfördelnings-längd. Ett dike är en vattenanläggning som ger ägarna både rättigheter och skyldigheter att underhålla. På mötet beskriver Jon Wessling och Markus Hoffman vad regelverket säger om underhåll och vi svarar på de vanligaste frågorna om hur ett dikningsföretag bäst kan aktiveras.

Tid: Onsdagen den 7 juni, kl. 19.00–20.00
Anmäl dig senast den 5 juni här: http://www.sv.se/avdelningar/sv-varmland/kurser/anmalan-webbinarie-for-lrfs-medlemmar-vattenhushallning-med-jon-wessling-och-marcus-hoffman-50501/
Så här fungerar det:
♣ Du anmäler dig i formuläret på höger sida fram t o m måndagen den 5 juni.
♣ Du får en länk till det digitala rummet mejlad till dig onsdagen den 7 juni. Avsändare SV - Studieförbundet Vuxenskolan.
♣ Detta mejl innehåller den information du behöver för att kunna ta del av mötet. Bevaka gärna så det inte hamnar i skräpkorgen.
♣ OBS! Fungerar också på surfplatta eller smartphone (app ”Adobe Connect mobile” behövs).
♣ Mötet rymmer 500 deltagare, först till kvarn principen appliceras vid anmälan. Mötet kommer att spelas in och läggas upp på LRFs hemsida.
Frågor, kontakta Malin Hagbardsson, 08-787 51 33.
Välkomna