-       Det har varit en spännande och lärorik tid och jag är mycket nöjd med vad vi har åstadkommit inom LRF Sydost under de här två åren, säger Malin.

Malin kommer att axla rollen som projektledare för en del av LRFs storsatsning ”Tänk om”. LRFs kraftsamling på det näringspolitiska arbete och för att stärka medlemmarnas konkurrenskraft och framtidstro.

-       Det är ett jättespännande projekt, fortsätter Malin. Jag brinner verkligen för medlemsnära frågor och att på detta sätt få kombinera det med opinionsbildning och arbete för bättre lönsamhet i jordbruket ser jag fram emot.

Rekrytering av en ersättare för Malin pågår som bäst och kommer att lösas under hösten.

-       Under den tid jag har arbetat tillsammans med Malin har fokus alltid legat på utveckling och medlemsnytta. Hennes gedigna erfarenhet från myndighetsvärlden har gett oss ett stort kontaktnät och mycket goda relationer i hela regionen. Vi är ledsna att Malin väljer att avsluta sin tjänst men är mycket glada att hon stannar inom LRF. Vi önskar henne varmt lycka till i sin nya roll, säger Håkan Lundgren, ordförande LRF Sydost.

För mer information, kontakta:

Mona Nordberg Holmsten, avdelningschef Medlem och Organisation mona.nordberg.holmsten@lrf.se, 08-787 53 32 eller Håkan Lundgren, ordförande LRF Sydost 070-657 25 22