Lovisa Bergkvist

Mitt namn är Lovisa Bergkvist och jag är 24 år gammal. Jag studerade mellan åren 2013–2018 till agronom med inriktning mark/växt på Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala. Sedan februari jobbar jag som växtodlingsrådgivare på HS i Blekinge. Jag är uppvuxen på en hästgård i sydöstra Blekinge där jag idag föder upp och utbildar tävlingshästar. Hästarna är en stor passion i livet liksom jakt. 

Genom att få möjlighet att vara en del av LRF ungdom hoppas jag kunna vara med och påverka/utveckla de gröna näringarna. Jag tror att uppdraget kommer vara givande och jag ser fram emot många personliga möten.

 

Erik Fredriksson

Jag heter Erik Fredriksson och kommer från Ramdala utanför Karlskrona. Jag är 18 år gammal och går sista året av min gymnasieutbildning på Blekinge naturbruksgymnasium med inriktning lantbruk. På fritiden gillar jag hjälpa till hemma på gården att jaga i den mån jag hinner men även umgås med vänner. 

Jag hoppas att jag kan bidra med olika saker inom LRF Ungdomen och att jag får lära mig något.

 

André Torstensson

Jag heter André Torstensson och sist när någon frågade så var jag 24 år ung så jag antar och hoppas att det står fast. Till vardags driver jag en skogsentreprenadfirma 3 mil sydost om Kalmar. 

Jag brinner för att de ska gå att driva företag på landsbygden med allt vad de innebär, men med en särskild inriktning på skogen och det är de frågor jag vill driva i min nya roll.

 

Stina Kristiansson

Jag heter Stina Kristiansson och är 21 år. Jag bor på en gård utanför Moheda norr om Växjö. Jag jobbar hemma på familjegården där vi har mjölkproduktion med 120 mjölkande, samt behåller alla tjurar. Hobby hinns knappt med men kör iaf tre Traktorrace varje år med min lille 320. Sitter med i LRF:s lokalavdelningen i Moheda. 

Viktigaste frågorna för mig är att öka förståelsen mellan producent och konsument, och verkligen visa hur ett svenskt lantbruk fungerar! 

 

Louise Pettersson

Jag heter Louise Pettersson och är 27 år, jag bor mitt i mellan Västervik och Oskarshamn. 2016 tog jag examen som ekonomagronom och nu arbetar jag som lantbruksekonom på LRF Konsult i Västervik och Valdemarsvik. Jag är uppvuxen på en aktiv skogsgård strax utanför Valdemarsvik där vi också har ca 50 gotlandstackor, 10 dikor och uppfödning av ca 100 tjurar på årsbasis. Mitt stora fritidsintresse är jakt, jag jagar så fort jag får tillfälle. 

Jag gillar verkligen att träffa nya människor och knyta nya kontakter. då man lär sig så mycket av varandra. 

 

Vill du komma i kontakt med styrelsen för LRF Ungdomen Sydost klicka här eller på länken till höger!