När: Onsdagen den 16 september kl.19.00 – 20.45.
Var: På webben som ett webbinarium – du kopplar upp dig via din dator eller telefon. Vi skickar dig en länk när du har anmält dig!

Kvällens program:
• Annika Rååk, Arbetsförmedlingen och Eva Söder, LRF berättar om projektet Mer mat fler jobb och de möjligheter som du som företagare kan få genom att ansluta dig till projektet.

• Catarina Wallstedt, LRF berättar om projektet Nya nätverk för jobb på landet, som är LRF:s arbetskraftsförsörjnings och integrationsprojekt 2018 - 2021.

Projektet Mer Mat fler jobb hjälper dig som driver ett företag inom lantbruk eller livsmedelssektorn att öka lönsamheten, vidareutveckla dig själv och dina medarbetare och rekrytera fler!

• Möjlighet till en företagsanalys med en erfaren affärsrådgivare hos Ludvig & Co. Få koll på ditt företags ekonomiska förutsättningar, styrkor och utmaningar.

• Med rätt kompetensstrategi hos nuvarande och framtida medarbetare ökar företagets konkurrenskraft. Vi erbjuder också skräddarsydda utbildningar för dig som företagsledare och för dina medarbetare.

• Behöver du fler medarbetare? Vi erbjuder stöd genom hela rekryteringsprocessen från kartläggning av kompetens till annonsering, intervjuer och coaching efter  anställning. Du får även tillgång till digitala verktyg för dig som vill sköta rekryteringen själv.

• Möjlighet till subventionerade anställningar.

Projektet Nya Nätverk stöttar dig att integrera nyanlända och unga vuxna i din verksamhet.

• Hur kan du som företagare få hjälp med att ta emot nyanlända och unga vuxna som praktikanter och i anställning och hur gör man integreringen så smidig som möjligt?

• Vi stöttar kommungrupper som sammanför våra företagare med förmedlare av arbetskraft.

Så här anmäler du dig:
Maila medlemsservice@lrf.se eller ring 010-184 40 00 och uppge din mailadress och telefonnummer så skickar vi ut en länk till dig några dagar innan seminariet. Anmälan senast den 9 september 2020.

För frågor:
Kontakta Rose-Marie Winqvist, rose-marie.winqvist@lrf.se 010 - 184 44 96