Har bettytt oerhört mycket

- För mig har projektet Häst i Sydost och projektledaren Maria Hjelm Nilsson betytt oerhört mycket. Jag skapat nya kontaktytor och fått ett stort nytt nätverk. Vi som har hästföretag har börjat samarbeta på ett helt annat sätt. Dessutom har jag fått nya verktyg för att utveckla mitt företag på ett mer affärsmässigt sätt. Det är så viktigt att kunna prata och bolla med någon som har kunskap om de specifika hästföretagarfrågorna, menar Jennie.

Just nu går Jenny kursen affärsmässigt företagande där Petra Cullberg Hastings från Ludvig & Co har gått igenom grunderna för redovisning och vad som är speciellt inom hästbranschen gällande bokföring och redovisning.

- Kursen är väldigt utvecklande. Petra är otroligt kunnig och bra. Jag har träffat många likasinnade och vi utbyter erfarenheter och ger varandra praktiska råd. Nästa kurstillfälle är den 27 november då vi ska vi få verktyg för att hålla koll på att verksamheten går åt rätt håll samt metoder för att vässa affärsplanen. Jag hoppas verkligen att LRF fortsätter det fantastiskt bra arbete som Maria har startat nu, avslutar Jennie.