Någon sa äntligen kommer jag iväg och beställer ett kök som jag har tänkt på så länge, inbjudan kom som på en beställning, jag ska boka köksplanering i kväll. Själv måste jag säga tack medlemmar, för det är ni som gör kvällarna intressanta med trevliga samtal och frågor.

35 medlemmar kom till medlemskvällen på IKEA Karlstad. Kvällen startade med en samling där några passade på att läska sig med smoothies och andra fick hjälp med att ansöka om IKEA Business kort.

Sedan hälsade Marie Barthelsson, företagssäljare på IKEA Business avdelning alla välkomna tillsammans med John från Ikano och Sara som sedan tog över och berättade om temat kök.

Därefter bjöds det på kaffe och tilltugg. Efter det bjöd Marie och Sara in till en rundvandring på köksavdelningen och många följde med och passade på att ställa frågor om material, detaljer, mått med mera.

Inbjudan till denna kväll var så populär att vi har bokat ytterligare en IKEA-medlemskväll med tema kök torsdagen den 26 maj för de som inte kom med i går kväll.

Medlemsrabatt IKEA >>

Yvonne Andersén
Regional kommunikatör LRF Västra Sverige och LRF Samköp, yvonne.andersen@lrf.se