Kvällen innan, på ordförandeträffen i Kil, fick vi med oss härlig energi och den höll i sig under dagens möte. Det redogjordes för de olika möten som skett med olika myndigheter och politiker under den senaste tiden samt att delar av verksamhetsplaneringen uppdaterades.

Kl 12 var det dags för lunch i form av julbord på Terrassen i Mariebergsskogen som var lika välsmakande som alltid och jag kan starkt rekommendera ett besök där.

I samband med julbordet fick Anders Wiklert motta sin silvernål för att han starkt bidragit till att LRF Värmland i allmänhet och LRF Kristinehamn i synnerhet är en levande folkrörelse med högt i tak och en offensiv företagarorganisation som inte väjer för att ta ställning.

Vi hade fortsatt fokus på skogen och viltet då Erik Forsberg deltog i en riksviltkonferens på videolänk, på eftermiddagen. Erik, samt Katarina Johnsson (Södra) och Mats Eriksson (Mellanskog), som också deltog på videokonferensen, anslöt och tillsammans förde vi en diskussion om viltet och dess möjligheter och problem.

Önskar er ett gott avslut på LRF-året 2016 med nya tag in i LRF-året 2017. Vi hörs!

Ola Axelsson
Styrelseledamot LRF Värmland, ola.axelsson@live.se