LRF-möten är ingen allmän sammankomst och har inga storleksförbud riktade mot oss. 

Regionstyrelsen finner det oerhört angeläget för att leva meningen med LRF att återupptar vår normala goda aktivitetsnivå snarast med beaktande av följande:

  • Det är allas ansvar att hindra spridning av Covid-19. Håll avstånd till andra både inomhus, boka gärna en större lokal där vi regionalt är beredda att stå för merkostnaden, och utomhus där vi kan ordna många fler aktiviteter än idag.
  • Vi har många duktiga entreprenörer på landsbygden som kan lösa maten till mötet på coronasäkert sätt. Många av dessa är med och skapar en levande landsbygd!
  • Stanna hemma när du är sjuk, känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du låta bli att träffa andra.
  • Tvätta händerna ofta! Smittämnen fastnar lätt på händer, tvätta därför händerna ofta med tvål och varmt vatten, minst 20 sekunder. Låt bli att handhälsa och krama andra än dem du bor ihop med.
  • Handsprit! Om tvål och vatten inte finns tillgängligt, kan man använda handsprit med minst 60 % alkohol. LRF Värmland ersätter utlägg för handsprit på LRF-aktiviteter i länet mot kvitto.
    Kvitton skickas till: LRF Västra Sverige, Box 114,
    532 22 Skara. Ange vem som lagt ut pengarna, person eller lokalavdelning.
  • Hosta och nys i armvecket, undvik att röra ögon, näsa och mun.

Lycka till med skörd, sådd och kommande aktiva LRF-höst med glädje och spänst i det värmländska lantbrukets tjänst!

Regionstyrelsen LRF Värmland