Svenskt lantbruk har tuffat på genom krisen. Efterfrågan på våra produkter har till och med ökat. Ingen kan ha missat värdet av ett gott smittskydd och betydelsen för beredskap av att ha nära till livsviktiga produkter.

Glädjas är extra viktigt, och att värma och inspirera varandra. Det behöver inte vara så pretentiöst, det kan räcka att byta några ord. Det är lätt att bli ensam när mötesplatserna är få.

Det fattas nåt i vår kommunikation i den där tvådimensionella skärmen där många möten nu hålls. Nu är det dock som det är under en tid framöver och skärmen finns ändå som ett bra verktyg. LRF-Värmland vill vara en mötesplats även i denna märkliga tid, både för viktiga samtal och förändringsarbete men också för att umgås.

Under vintern kommer vi därför att bjuda in dig som medlem till digitala soppluncher, frukostar och fikastunder utan ambitionen att vid varje tillfälle lösa stora frågor och rädda världen utan också för att umgås. Ofta är det i de spontana samtalen de bästa tankarna föds. När vi pratar med varandra blir vi smartare. Kanske blir det vid ett av dessa tillfällen du kläcker den där idén som med hela LRF som bärare gör världen lite bättre för dig och dina kollegor, och 20-talet glatt.

Väl mött där och till dess önskas trevliga helger!

Patrik Ohlsson
Ordförande LRF Värmland, 055414900@telia.com