Ni blev utsedda till Årets lokalavdelning hur känns det?

Jo tack, det känns förstås mycket hedrande och roligt för oss att få detta erkännande!

Ni har haft många aktiviteter för era medlemmar under åren vad tror du är erat framgångsrecept?

Vi försöker att ha ett brett utbud på aktiviteter som ska kunna passa de flesta medlemmar. Vi försöker ordna aktiviteter som är gratis eller som erbjuds till starkt subventionerat pris så att medlemmarna ska känna att de har nytta och glädje av sitt medlemskap i avdelningen. Ett exempel är en studieresa till en lantbruksutställning i Västerås som vi genomfört. Vi beställde en buss från Värmlands bussveteraner och på så viss fick ett bra pris samtidigt som själva resan dit blev en upplevelse. Vi reste nämligen dit i en Scania Vabis turistbuss av årsmodell 1967.  

Vilka aktiviteter står näst på tur?

Vi har motionskvällar året runt med promenader och cykelturer. Fredagen den 9 april har vi livestreaming med Väse LRF, kl 19.00, på Youtube och Facebook med bandet Born to Rock, som sänds över hela Värmland i samarbete med Regionen och Vuxenskolan.

Vi längtar och hoppas förstås på att Corona ska ta slut så vi kan genomföra alla aktiviteter som nu blivit inställda 2020. Så som till exempel vår populära sommarträff, travkväll, studiebesök, studieresa, mm.

Clara Hyltbäck
Kommunikatör LRF Västra Sverige, clara.hyltback@lrf.se