Vi fortsätter vår resa och har nu kommit till vår tredje stipendiat som är Iselin Sundberg Larsson och Kenneth Larsson, Stall Slotts, Koppom som tilldelas stipendium ur Ingrid och Gustaf Linders minnesfond, kategori Nordsvenska hästen/travverksamhet i Värmland.

Priset delas ut av Torbjörn Olsson, ledamot LRF Värmland.

Med sin verksamhet bidrar Kenneth och Iselin påtagligt till såväl travets som den Nordsvenska hästens utveckling, och för detta tilldelas de stipendium ur Ingrid och Gustaf Linders minnesfond.

Motivering:

Kenneth och Iselin är teamet som oförtröttligt ser framåt och tar sig an nästa utmaning med ett leende på läpparna. Det finns alltid en möjlighet bakom nästa hörn och inga utmaningar är för stora. Den positiva energin smittar omgivningen och får alla att känna sig delaktiga och viktiga. Inställningen lönar sig eftersom deras uppfödningar tävlar fantastiskt bra och Kenneth och Iselin ligger högt i den svenska uppfödarastatistiken år efter år. ’Vårt avelsmål är inte att föda upp EN stjärna utan vi vill föda upp jämnt goda hästar som kan starta på och ha roligt med sina ägare. Det skall vara kul att äga en Slotts häst! Alla kan lyckas och hårt arbete lönar sig.’