Anders är 47 år, utbildad jurist och ekonom och har jobbat med fastighetsrätt, som VD på Strömsunds Utvecklingsbolag AB och kommer närmast från sitt jobb som vice VD för Attacus Trähus AB.

- Jag flyttade till Jämtland från Närke 2008 med en dröm om att bo och verka på landsbygden. Under mina år här har jag fått ta del av alla fördelar det innebär men också fått insikt i dess utmaningar. Jag tror att mitt samhällsengagemang samt mina kunskaper inom fastighets-/äganderätt och företagsutveckling kan bidra i LRF:s organisation.

Anders tar över som regionchef efter Susanne Öberg från och med 22 november. Det betyder att han blir chef över medarbetarna i LRF Mittnorrland som arbetar för regionerna LRF Västernorrland och LRF Jämtland.
- Idag bor jag på en liten gård tillsammans med fru, fem hundar och barn strax utanför Stugun, 5 mil öster om Östersund. Jag ser fram emot att sätta mig in i LRF:s hela verksamhet och särskilt att få träffa mina nya medarbetare, min företrädare och styrelserna i mitt verksamhetsområde, säger Anders.