Personalen berättade och visade lite bilder från företagets historia. Bland annat om ett besök av Ingvar Kamprad som bjöd på småländsk affärslunch, korv med bröd. Karin Hugosson från LRF Samköp informerade om de rabatter som erbjuds medlemmar i LRF.

Jag tror alla uppskattade räckmackan och kaffet. Lite gott att äta passade på kvällens tema kök. Det gjordes en rundvandring bland olika kök, och det fanns att titta på. Det diskuterades olika lösningar och vad som är bra att tänka på vid planeringen. Skall snygghet prioriters före funktion? Och ska verkligen skåpen gå ända upp till taket så att det krävs stege för att det som står överst? De som stod i begrepp att renovera köket fick säkert en hel del bra idéer och tips. Och så är det inget att hymla med att 6 % rabatt också spelar roll.

Personligen gillar jag smarta lådor, som är lätta att dra ut och stänga, och som ger bra överblick, även i skafferiet. Och lösningar för källsortering fanns förstås. Så visst blev jag sugen på en uppgradering av köket här hemma.

Birgit Jönsson, företagsutvecklare LRF Västra Sverige och IKEA-kund