Vi söker dig som vill arbeta för äganderätten och förbättra villkoren för att driva företag inom jord och skog. De enda näringar som skapar tillväxt på riktigt. Du ska, i samarbete med regionstyrelserna och kollegorna, utveckla och genomföra ett långsiktigt påverkansarbete som är kopplat till äganderätt och näringspolitik för det gröna näringslivets politiska konkurrenskraft.

Genom etablerade och nya nätverk ska du stå bakom LRFs medlemmar i Västra Sverige när de vill få det att hända. Du jobbar direkt och genom våra förtroendevalda indirekt med regionala politiker, länsstyrelser, skogsstyrelse och andra myndigheter och organisationer. Du ansvarar för ett påverkansarbete utifrån regionstyrelsens strategiska ställningstaganden. Du uppskattar att jobba med rollerns långa penseldrag och riktning och fastnar inte i de små hacken längs vägen oavsett om mötesrummet är en institution, en bygdegård eller sociala medier.

Vi är ett personalgäng på 13 personer i Värmland och Västra Götaland som jobbar för dessa regionförbunds 30 000 medlemmar. Vi jobbar med och genom andra och varandra inom 210 lokalavdelningar, 63 kommungrupper, landets 17 övriga regionförbund, riksförbund samt LRFs spaningspatrull i Bryssel.

Vi kan erbjuda dig ett utvecklande och spännande arbete där du har en nyckelroll för att utveckla LRF och företagen i det gröna näringslivet! Vi vill arbeta tillsammans med dig som vill vara med och göra skillnad i samhället och få möjligheten att påverka näringspolitiska beslut. Du som drivs av att utvecklas tillsammans med oss och tycker om att arbeta med frihet under ansvar.
 
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
 
Ansökan: Stämmer detta in på dig? Ansök då via denna länk >>

Vi vill ha din ansökan senast 10 mars 2017. Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor om tjänsten? Ring gärna ställföreträdande regionchef Janne Landström, 0522-64 25 43 eller jan.landstrom@lrf.se