Hur funkar det egentligen?

- Vi är några medlemmar runt om i landet som jobbar med rekrytering av nya medlemmar till LRF, vi fokuserar på företagare som startar upp sin verksamhet men också de som redan är igång och som idag inte är medlemmar.

Vilka är de viktigaste förmånerna skulle du säga?

- Vi pratar mycket om äganderätten då den berör de flesta jord och skogsägare, fallet med bombmurklan men också lavskrikan har också fått många att förstå vikten av LRF:s arbete för äganderätten. Många känner också till LRF vilket är bra, landpaketet och även medlemsrabatterna är något som en del också frågar efter då dessa många gånger är fördelaktiga för LRF medlemmar.

Hur vet ni vilka ni ska ringa?

- Vi får listor med namn men de allra bästa för oss är tipsen som ni medlemmar ute i regionerna ger oss. Det är win win situation för alla, dels behöver den som tipsar inte göra själva rekryteringsjobbet, vi som rekryterar får ju göra något vi tycker är roligt och den som blir rekryterad blir ju LRF medlem och förhoppningsvis nöjd.

Hur gör jag då om jag har någon som jag vill tipsa om?

-        Maila mig namn och ev telefonnummer eller adress skriv gärna någon rad om vad personen har för typ av företag och sen sköter jag resten. Jag återkopplar alltid till den som tipsat.

Mig når ni på torbjorn.hagaborg@gmail.com

Clara Hyltbäck
Kommunikatör LRF Västra Sverige, clara.hyltback@lrf.se