Nästa tisdag den 22 maj kl 18.00 anordnar ni en paneldebatt med Borås kommunpolitiker, hur kommer det sig?

- I år är det valår och vi tycker att det är viktigt att våra medlemmar har möjlighet att ställa frågor till politikerna här i Borås och med fokus på det gröna näringslivet kopplat till miljö. Med oss har vi också Sofia Karlsson, ordförande i LRFs regionstyrelse Västra Götaland samt Christer Jansson, expertis på vattenfrågor i LRF Västra Sverige samt politiker från alla partier.

Vilka frågor kommer ni i kommungruppen att lyfta?

- Här i Borås har vi ju haft en del bekymmer med dumpade bilar på våra medlemmars marker, detta kommer vi lyfta, sen kommer vi också lyfta frågan kring skolmaten då det är en fråga som kommungruppen arbetat en längre tid med.

Vad kan man förvänta sig som medlem?

- Dels finns det ju möjlighet att lyfta frågor till politikerna och till Sofia och Christer men också en möjlighet att få höra hur Borås stads politiker resonerar när det kommer till våra frågor. Detta är också en chans för våra medlemmar att påverka den lokala politiken så jag rekommenderar alla att komma.

Vi bjuder på lättare förtäring, så anmäl om ni kommer så snart som möjligt till monicaiholmasa@telia.com eller ring 070-624 50 48. Vi håller till i Bredareds bygdegård och vi startar mötet kl 18.00, men det kommer vara öppet från 17.30 så kan man passa på att besöka Unos djur innan.

Clara Hyltbäck
Kommunikatör LRF Västra Sverige, clara.hyltback@lrf.se