Hallå där, Annika Arnesson, verksamhetsutvecklare i LRF Västra Sverige! Ni kommer att anordna en ungdomskonferens på Quality Hotel Vänersborg den 30 november till 1 december.

Hur kommer det sig?
Vi vill att ungdomarna ska mötas. Vi vill synliggöra, nätverka, engagera och inspirera ungdomarna för vi vet att det finns många engagerade ungdomar som vill göra saker.

Vilka kommer att bjudas in?
Detta är en träff för unga förtroendevalda under 36 år på alla nivåer från lokalavdelningar, kommungrupper och ungdomsstyrelser i Halland, Värmland och Västra Götaland.

Vad kommer de att lära sig och få med sig under konferensen?
Vi kommer att ha olika workshops där det finns möjlighet att välja mellan olika ämnen, som styrelseteknik, kommunikation och äganderätt. Vi kommer också att erbjuda en fördjupning i härskartekniker och hur man bedömer om man blir utsatt och vad man kan göra åt det.

Naturligtvis blir det också tid för mingel och middag. Konferensen kommer att avslutas med Vanessa Leporati som är föreläsare, affärstödjare, utbildare och Insights Discovery-konsult. Hon kommer att prata om hur man hittar sina drivkrafter.

Läs mer om konferensen, program, anmälan mm >>

Clara Hyltbäck
Kommunikatör LRF Västra Sverige, clara.hyltback@lrf.se