Under MAT, som hålls i Växjö nu i helgen, arrangerar LRF Sydost fyra seminarier. Det mest bokade av ett stort antal kostnadsfria seminarier under MAT2016 är Mathistoria med Richard Tellström. På fredag är hans seminarium ”Mathistoria – trender och vägval för framtida livsmedelskvalitet” fullbokad men på lördag finns det platser kvar.
Richard Tellström är en efterfrågad föreläsare efter framgångarna med SVTs program Historieätarna men också julkalendern Tusen år till julafton och Landet Brunsås. Föreläsningarna är underhållande och igenkännande, i Växjö ska han bland annat tala om varför vi uttrycker så mycket identitet med mat.

Intressanta är också våra seminarier om Unika mervärden för svensk kött samt Mat och myter med fokus på mjölk, antibiotika och ekologiskt.

Anmäl dig för att garanterat få plats.
Välkommen med din anmälan här!

Fredag 16/9
14.00-15.00
Rickard Tellström, Mathistoria – trender och vägval för framtida livsmedelskreativitet.

Lördag 17/9
10.00-11.00 Unika mervärden med svenskt kött – Åsa Öberg från SJV och tre lantbrukare: Gunilla Stenemo, Ingmar Lundqvist och Joakim Granefelt.
Moderator Anders Hermansson.

11.30-12.30 Rickard Tellström, Mathistoria – trender och vägval för framtida livsmedelskreativitet

13.00-14-00 Mat och myter kring mjölk, ekologiskt, antibiotika
Med experter från bl a SLU, SJV och LRF Mjölk. Lantbrukare som medverkar: Gunilla Stenemo, Mikaela Johansson, Stefan Andersson och Malin Gustavsson.
Moderator Anders Hermansson.

 Anmälan här
I  mån av plats behövs ingen anmälan
Alla seminarier är gratis.