I vår vardag ser vi att medlemmar föredrar väldigt olika sätt att få information från oss. Någon vill ha mejl att läsa i telefonen, en annan vill ha trycksaker i sin brevlåda, en tredje vill mötas öga mot öga och en fjärde vill följa verksamheten på sociala medier. Därför måste du själv vara lite aktiv och söka upp den information du vill åt på det sätt som passar dig bäst om du inte hittar den genom de kanaler vi vanligen pratar med dig på. Här följer några tips:

Digitala nyhetsbrevet Sydostextra
Läs vårt digitala nyhetsbrev Sydostextra från LRF Sydost som kommer via e-post några gånger om året. Om du inte får nyhetsbrevet kan du skicka din e-postadress till helena.erngard@lrf.se så ser vi till att den blir registrerad i medlemsregistret och därmed får du automtiskt nyhetsbrevet. Då får du också inbjudningar via mejl till olika aktiviteter.

Hemsidan
Kolla LRF:s hemsida www.lrf.se Hemsidan är fullspäckad av nyheter och information om LRF:s arbete. Gå in på förstasidan och läs nyheterna där, klicka dig sen vidare och botanisera bland de ämnen som intresserar dig. Eller använd sökrutan.

På LRF Sydosts webbplats www.lrf.se/sydost hittar du allt som rör regionen. Sidan uppdateras regelbundet med nyheter som rör vårt arbete, men också aktuella frågor med koppling till våra medlemmar.

Medlemstidningen Land Lantbruk
Alla våra medlemmar får varje vecka medlemstidningarna Land, Land Lantbruk och Skogsland. Läs medlemssidorna i Land Lantbruk (Gröna sidorna). LRF Sydost har regelbundet en eller två sidor där och då ligger fokus på regionala frågor. I Mitt i byn hittar du också aktiviteter i din region.

LRF på sociala medier
Följ LRF Sydost på Facebook. På LRF Sydost visar vi vår verksamhet och berättar vad vi gör, samt lyfter fram aktuella frågor kopplat till våra medlemmar. Ställ frågor, kommentera och debattera! Du kan även följa LRF Ungdom Sydost eller LRF. Dessutom finns gruppen "Vi är LRF" för dig som är medlem.  

Regionstyrelse och personal i Sydost och experter på riks
Regionstyrelsen i Sydost vi i personalen på regionkontoren är till för dig! Ring eller skriv till oss om du har frågor du vill dryfta närmare eller behöver hjälp. Kontaktuppgifter finns här. Tveka inte heller att ta kontakt med de experter som finns inom olika områden på LRF Riks. Kontaktuppgifter finns på www.lrf.se 

Förtroendevalda
Du är också alltid välkommen att kontakta en förtroendevald. De står till förfogande för att diskutera, ta emot synpunkter, förslag och idéer eller svara på frågor.

Kort sagt – se till att leta upp den information du behöver och är intresserad av. Det kan göras på olika sätt, men informationen finns för den som vill ha den. Svårt att hitta det du söker? Kontakta mig så hjälper jag dig gärna att hitta rätt! Sarah Ejermark tel. 0480-49 64 02  eller e-post   sarah.ejermark@lrf.se