Elvira Forsström ny näringspolitisk expert på LRF Mjölk

Elvira Forsström

Elvira Forsström tillträder rollen som näringspolitisk expert på LRF Mjölk, den 1 juni i år. Elvira ersätter därmed Malin Hagbardsson som nu har blivit chef för LRF Växtodling.

Elvira jobbar idag som expert för bland annat ekofrågor inom enheten för Äganderätt och Konkurrenskraft. Inom LRF Mjölk kommer hon att ansvara för näringspolitiska frågor som har betydelse för mjölkföretagarnas förutsättningar att kunna driva och utveckla sin verksamhet.

- Jag och hela teamet hälsar Elvira varmt välkommen till oss i LRF Mjölk. Det är mycket som är på gång och den kompetens som Elvira har kommer väl till pass i vårt påverkansarbete, säger Peter Kofoed, chef LRF Mjölk.

- Det ska bara bli roligt att fortsätta följa Elviras utveckling inom organisationen. En vinstlott för mjölkföretagen, säger Daniel Selin, Enhetschef Äganderätt & Konkurrenskraft

- Det känns väldigt kul att börja jobba mer med gänget på LRF Mjölk. Jag hoppas att mina tidigare erfarenheter inom bland annat eko och samordning kan komma väl till pass. Dessutom är det kul att få jobba med en animaliebransch där det är avgörande att människor förstår dess plats i en hållbar svensk livsmedelsproduktion, säger Elvira Forsström.