Träffa oss på Elmia Wood!

Den 2-4 juni är det dags igen för den stora skogsmässan Elmia Wood, som arrangeras i skogarna söder om Jönköping. Träffa oss från LRF i monter nr 573!

Välkommen till monter 573!

Rätta svaret på tävlingen var Asp och den vägde 2236 gram.
Grattis till vinnaren: Steve Sternsson!

Vi har personal och förtroendevalda från LRF-regionerna Jönköpings län, Sydost alla dagarna. Dessutom finns representanter från Mälardalen, Västra Sverige och Östergötland också på plats under delar av mässdagarna. 

Välkommen att ställa dina frågor till våra experter om äganderätt, skog, vilt och medlemskap i LRF. LRF arbetar med att förändra både politik och opinion. Vi träffar politiker och arbetar löpande med myndigheter kring förståelsen för skogsföretagandets villkor.

Vi visar upp exempel på viltbetesbur och hur det kan användas för att mäta och skapa kunskap kring betesskador på grödor.

MicrosoftTeams-image (20).png

Maskinringen kommer finnas på plats alla dagar och prata beredskap.

Tidningar från LRF Media finns i montern.

Om mässan:

Platsen är fantastiska och mångsidiga skogen i Bratteborg söder om Jönköping, Elmia Wood är en heltäckande mässa och mötesplats för skogsägare, entreprenörer, skogstjänstemän och alla andra med intressen i skogen. Här finns möjlighet att se de senaste produktnyheterna, ta del av innovationer och ny kunskap samt skapa möjligheter för nya affärer. 

Läs mer om Elmia Wood och köp biljetter här!