Utbildningsturné med Att tala inför grupp

Utbildningen "Att tala inför grupp" har under veckan genomförts i Värmland och Västra Götaland för förtroendevalda.

Nu har vi, Anders Claesson, regionstyrelsen Halland och Jennie Dannegren, LRF Väst, varit iväg på en kort utbildningsturné med kursen Att tala inför grupp.

Vi började i Karlstad med ett gemytligt möte där vi även fick många tips på hur man kan använda dagens teknik - att spela in ditt tal på telefonen och lyssna på det och höra hur det låter. Vi fick också se att matiga mackor i Värmland verkligen är rejält tilltagna.

Dagen efter träffade vi ett härligt gäng på Skara Konsthotell och hade kursen tillsammans med entusiastiska deltagare. Där fick vi lära oss att de förtroendevalda i Västra Götaland också är grymma på multitasking och att det går alldeles utmärkt att kombinera tal med reklam för kommande träffar och att hämta upp material till nästa aktivitet.

Summa summarum: Två fantastiska kvällar och vi är så imponerade över prestationerna och drivet som finns hos våra förtroendevalda. Vi har lärt oss massor och hoppas att deltagarna fick med sig tips och inspiration till sina kommande uppdrag.

Jennie Dannegren
Folkrörelseutvecklare LRF Väst, jennie.dannegren@lrf.se

Anders Claesson
Styrelseledamot LRF Halland, anders.claesson@lrf.se