Vill du läsa mer?
Här kan du fördjupa dig och lära dig mer.
- Förordning (EU) nr 852/2004 om livsmedelshygien
- Livsmedelsverkets vägledning om registrering och godkännande av livsmedelsanläggningar
- Förordning (EU) nr 1169/2011 om tillhandahållande av livsmedelsinformation till konsumenterna
- Livsmedelsverkets vägledning till Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 1169/2011 om tillhandahållande av livsmedelsinformation till konsumenterna
- Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2014:4) om livsmedelsinformation
- Livsmedelsverkets broschyr (2014). Märkning av färdigpackade livsmedel
- Rapport från JTI Lantbruk & Industri 360 (2007). Att bygga för småskalig slakt och förädling – en idéhandbok
- Affärsmannaskapets grunder, filmer på lrf.se http://lexiconinteractive.se/kund/lrf_affarsmannaskap/page37979.html
- Broschyrer med kort fakta om svensk lammuppfödning, nötköttsproduktion och grisuppfödning finns på lrf.se/kott