Semifinal Helsingborg 2016
LRF Skåne står värd för semifinalen i Årets Kock, Svenska Mästerskapen i professionell matlagning. 18 kockar tävlar i semifinalen i Helsingborg den 23 november.
Mästerskapet kommer att ha stort fokus på lokala och regionala råvaror från traktens bönder. Tillsammans med odlare och kockar fördjupar vi oss i sorter, odlingsplatser och mognadstider för att hitta det unika som kockarna söker.
I år är temat i LRFs monter odlaren & kocken.
Vi kommer att lyfta den goda svenska osten - kopplat till LRFs ostkampanj
Exceptionell råvara - lyfta mervärden i en smakpanel med kockar.
Seminarium – Visita om ursprungsmärkning på restaurang
Fokus på råvaran kopplad till kockarnas tävlingsrätter
Fokus på bonden och odlaren och de unika mervärden som finns i svenska råvaror som kockar och branschen gillar.
Hålla koll på trender inom matlagning och råvaror.
Önskar du mer information om semifinalen, utställarinfo, vill du besöka semifinalen, vänligen kontakta;
Auni Hamberg, LRF
Projektledare livsmedelsevent
auni.hamberg@lrf.se
Ewa Marie Rellman, LRF Skåne
Företagsutvecklare.
ewa.marie.rellman@lrf.se