Ingredienserna i deltagarnas maträtter:

  • Griskind från Domta Gård.
  • Nöt från Lovö prästgård med svensk broccoli.
  • Ryggbiff från Dalsjöfors.
  • Ekologisk kalv från Gröna Hagar.
  • Rådjur från Sörmland, marmelad på äpplen från Åkerö och pumpa från Gotland.
  • Morötter från Gotland, Kravmärkt gotländskt lamm.
  • Kanin från Vreta Gård, äppelpuré från Åkerö.
  • Slätvar från Skagerrak, kravmärkta blåmusslor, ekologiska lökar.
  • Lamm från Mäjsta gård, grönsaker från Mobergs grönsaker, äppelmust från Glanshammars musteri.
  • Ekologisk biff från Mälardalen.
  • Ekologiskt lamm från Öströö fårfarm.
  • Anka från Skillebyholm med Gotlandstryffel.
  • Torsk med bla skaldjurstartar med räkor från Grebbestad.
  • Ekologisk fläskkotlett från Britta och Lennart.
  • Fläskhare från Rocklunda.
  • Lamm från Appeltorp.
  • Gotländskt högrev, gotländskt odlade grönsaker, Lammsadel från Gotland.
  • Kronhjortssadel från Norra Vrams gods fylld med bladspenat från Bjuv.
  • Vildsvin från Sörmland.
  • Biff från Sjöbo med norska flatmusslor från Bomlo.
  • Kycklingbröst från Kalmar med grönsaker från Solmarkagård.
  • Gödkalv från Vikbolandet med morot från Lida gård.
  • Skånsk anka med äpplen från Österlen.
  • Ekologisk lammytterfilé från Gotland och ekologisk morot från Lövsele.
  • Piggvar från Smögen.
  • Kyckling och anka från Hagby gård. Ekologisk anklever från Hagby gård.
  • Ryggbiff med tryffel från Gotland.
  • Kanin från Vreta Gård.
  • Reninnanlår från Ängavallens ekologiska gård.
  • Unggris från Henriksfältsgård.
  • Oxhjärta, svans och märg från Säby gård.
  • Griskind från Skåne.
  • Torskrygg från Simrishamn.
  • Skärgårds kalvrygg med Värmdölingon.
  • Biff från Hälsingland.
  • Dovhjort från Svanöya.
  • Blodpudding gjord på gris från Rocklunda gård.
  • Griskind från Rocklunda gård i Sörmland.
  • Kyckling från Bosarp.
  • Getrygg med Ölandspumpa samt ost från get från Hagelstad gård.
  • Lamm från Haväng.
  • Rådjur från Österlen.
  • Ekologisk kyckling från Bosarp.
  • Strutsfilé från Nygårdens struts i Orrviken.
  • Fullblodstjur från Värmviks Säteri med ekolökar och tomater från Tråkerns trädgård.
  • Gös från Mälaren.
  • Njurtapp och nötkorv från Ejmunds gård, kravmärkta grönsaker från Lilla Bjers.