Lokalavdelningarna är organisationens mycel och bidrar till den så viktiga gemenskapen.

Lokalavdelningar och medlemsrekrytering LRF Jönköpings län & LRF Sydost

 

Aktuellt regionalt:

Åk på studiebesök med tema "Spara energi och producera egen energi!"

Under sommar och höst 2022 har en rad studiebesök på gårdar som producerar sin egen energi, och/eller har jobbat med energieffektivisering, arrangerats. 

 

Hur har ni det med aktiviteter gällande barn och ungdomsfrågor?

Vi har i LRF Jönköpings län och LRF Sydost under det senaste året arbetat för att ta fram både en regional policy kring gårdsbesök, samt ett underlag för hur vi kan synliggöra dessa frågor i våra regioner bättre. Vi bjuder också in till fyra nätverksträffar om året där vi inspireras och utbyter erfarenheter. Kontakta oss om du vill veta mer eller delta på kommande träffar! Läs mer om vårt regionala arbete inom barn- och ungdomsfrågor här!

 

Kurser & studiecirklar med SV 

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är en ideell orgnaisation med syfte att stötta svenskt föreningsliv genom folkbildning. De flesta LRF-aktiviteter kan ske i samarbete med SV. Exempel på studiecirklar är Motorsåg & Röjsåg, Äga & Förvalta Diken, Uppstart i lokalavdelningen och många fler! Läs mer om kursutbudet & samverkan med SV!

 

Succén är tillbaka – vi bjuder på grillåda till sommaraktiviteten!

Vi från LRF Jönköpings län och LRF Sydost vill gärna bidra till lokalavdelningens sommaraktivitet. 2022 återkom fjolårets succé med grillådorna. (En grillåda för 30 personer värde 2 550 kr från Smålands Skafferi. Lådan innehållöll olika sorters korv, potatissallad, läskande drycker, äppelmuffins och tallrikar/bestick.) Kontakta oss om du vill veta mer om detta.

 

Egen beachflagga / profilkläder till lokalavdelningen?

Beachflagga: Det finns nu möjlighet för att trycka upp er egen flagga att ha med på era kommande aktiviteter i lokalavdelningen. Pris är ca 2600 kr och inkluderar då beachflagga komplett med mast, bärväska och markskruv, samt frakt. (Markskruven kan bytas ut mot kryssfot slim med vattenring.) Kontakta sarah.ejermark@lrf.se / 010-184 45 05 för mer information om den och beställning.

Profilkläder: I LRFs profilbutik kan du handla både profilprodukter och presenter. Klicka här för att se hela utbudet samt lägga er beställning.

 

Uppdatera era kontaktuppgifter

Når ni era medlemmar i avdelningen? Uppdatera gärna e-post och sms-uppgifter i samband med aktiviteter. Vi vill också uppmana er att bjuda med någon som inte är, men som ni tycker borde bli medlem i LRF. Ju fler vi är desto mer kan vi säga till om!

Kontakta Oss

Eva Söder

Eva Söder

Regional folkrörelseutvecklare. Lokalavdelningar Jkpg/Sydost, medlems & organisationsfrågor