Raps_Skåne

Lediga tjänster

Hos LRF får du arbeta med frågor som engagerar och gör att du känner dig delaktig i någonting viktigt. Våra arbetsområden – mat, miljö, djurhållning med mera, är alltid i fokus.

Skulle du vilja jobba här?

Vi får landet att växa. De gröna näringarna har en nyckelroll och en tätposition vad gäller tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft i det hållbara samhället.

LRFs närmare 150 000 medlemmar väljer aktivt varje år om de vill fortsätta vara medlemmar. Därför måste vi hela tiden ligga i framkant vad gäller utveckling och att leverera medlemsnytta.

Hos LRF får du möjlighet att arbeta med det som engagerar dig vilket gör att du känner dig delaktig i någonting större och viktigare. Våra frågor som bland annat mat, miljö och djurhållning är ständigt i fokus hos både politiker och samhället. Vi vill fortsätta att utveckla företagare och företag inom de gröna näringarna i Sverige.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete där du får en nyckelroll för att utveckla LRF och företagen i det gröna näringslivet! Vi vill arbeta tillsammans med dig som vill vara med och göra skillnad i samhället och påverka näringspolitiska beslut, som vill skapa möten med människor som berör, både med våra medlemmar och politiker. Du som drivs av att utvecklas tillsammans med oss och tycker om att arbeta med frihet under ansvar.

Läs mer om att arbeta hos LRF och se vilka lediga jobb som finns just nu.