Regionala sektorsdialogen syd

Pontus Widell, 2024
Foto: Pontus Widell.

Regionala sektorsdialogen är ett forum där flera olika parter får komma till tals för att framföra synpunkter och tankar som rör skogen.

17 april närvarade LRF Halland på Regionala sektorsdialogen syd för att diskutera skogliga frågor med andra aktörer och intressenter inom skogsbranschen. Den Regionala sektorsdialogen är ett forum där flera olika parter får komma till tals för att framföra synpunkter och tankar som rör skogen. Med på det senaste mötet var Per Carlsson som är en av LRFs regionalt sakkunniga, med expertis inom skogsfrågor. 

- Det är alltid intressant med dessa möten för att föra vidare och lyfta våra medlemmars tankar och funderingar med övriga parter inom den Regionala sektorsdialogen. För oss är det viktigt att ha örat mot marken och våra medlemmar. Så vi tar gärna emot tankar eller synpunkter som de vill att vi tar med oss i olika forum där LRF är representerade. Så tveka inte att kontakta mig eller Mathilda Clausén Wingårdh i regionstyrelsen om du har tankar eller synpunkter som rör skogsfrågor, säger Per Carlsson.


Pontus Widell
regional kommunikatör LRF Väst
pontus.widell@lrf.se  
010-184 26 28