Här hittar du våra gratis tipspromenader med olika, spännande teman – perfekta för LRF-träffar eller privata tillställningar, vare sig det är fest eller middag.

Om tipspromenaderna

Våra frågor passar både vuxna och barn, och oavsett om du är medlem hos oss eller inte, så är våra tipspromenader tillgängliga för enkel nedladdning och utskrift. Det enda du behöver fixa är pennor för att starta din tävling! Våra frågor handlar om allt från landsbygdshistoria till frågor om hållbarhet inom jordbruket och matproduktion. Ladda ner din valda tipspromenad för en rolig och lärorik aktivitet att dela med vänner, kollegor eller familj. Lycka till med tävlingen!

Varför gör LRF tipspromenader?

Fika

Vi vill på ett trevligt sätt bidra med kunskap och gemenskap kring frågor som rör de gröna näringarna och svensk landsbygd. Hos oss finns kreativitet, entreprenörskap och kunnande. Respekt för djur och natur, för det goda ägandet och brukandet av marken. 

Vi förädlar det svenska naturkapitalet 

Sverige har unika naturresurser och vi är föregångare i hur vi använder vårt naturkapital för hållbar produktion av varor och tjänster. Det vi erbjuder kan man lita på och är viktigt att värna. 

Tillsammans får vi landet att växa! 

Om LRF
Fika