Missa inte chansen att ta del av de senaste nyheterna från LRF. Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via formuläret nedan får du tillgång till uppdateringar direkt i din inkorg. Nyhetsbrevet landar hos dig cirka en gång i veckan. Och kom ihåg, du har givetvis möjlighet att avsluta prenumerationen när du vill.

Till sidomenyn

Anmäl dig till nyhetsbrevet

Till sidomenyn

LRFs nyhetsbrev – Så funkar det

Som medlem i LRF får du – om du har lämnat din e-postadress – varannan vecka ett fylligt nyhetsbrev med kurerat aktuellt innehåll. På Min profil på Mina sidor har du dessutom möjlighet att välja sakområden som du tycker är intressanta, om du gör det får du ett notismejl till din e-postadress när det har publicerats något nytt inom ett område som du har valt. Som medlem i LRF får du även inbjudningar till aktuella aktiviteter till din e-post.

Vi har även ett nyhetsbrev för dig som vill hålla dig uppdaterad på vad som händer inom LRF, det anmäler du dig till via formuläret ovan. Du har också möjlighet att prenumerera på Brysselnytt som är en del av är en del av den nyhetsbevakning som LRFs Brysselkontor genomför. Båda dessa nyhetsbrev är även du som inte är medlem i LRF välkommen att prenumerera på.

Senast uppdaterad: 2024-05-02