På LRF arbetar du inom Sveriges mest inflytelserika och skarpa intresse- och företagarorganisation. Här får du arbeta med frågor som engagerar och skapa möten med människor som berör. Samtidigt utvecklas och utmanas du som person och i din sakkompetens.

Till sidomenyn

Skulle du vilja jobba här?

Vi får landet att växa. De gröna näringarna har en nyckelroll och en tätposition vad gäller tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft i det hållbara samhället.

LRFs närmare 130 000 medlemmar väljer aktivt varje år om de vill fortsätta vara medlemmar. Därför måste vi hela tiden ligga i framkant vad gäller utveckling och att leverera medlemsnytta.

Hos LRF får du möjlighet att arbeta med det som engagerar dig vilket gör att du känner dig delaktig i någonting större och viktigare. Våra frågor som bland annat mat, miljö och djurhållning är ständigt i fokus hos både politiker och samhället. Vi vill fortsätta att utveckla företagare och företag inom de gröna näringarna i Sverige.

Till sidomenyn

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete där du får en nyckelroll för att utveckla LRF och företagen i det gröna näringslivet!

Vi vill arbeta tillsammans med dig som vill vara med och göra skillnad i samhället och påverka näringspolitiska beslut, som vill skapa möten med människor som berör, både med våra medlemmar och politiker.

Till sidomenyn

Hitta lediga tjänster

Läs mer
Senast uppdaterad: 2023-11-24